Det Onde – Flugten

Description  

FLUGTEN

handler om Ina, der bor sammen med sin far, der er præst i byen Primus. Primus er ikke en helt almindelig by. Der må bo 999 indbyggere, og kommer der flere, bliver de taget af Det Onde, ligesom folk i byen jævnligt forsvinder og bliver taget af Det Onde. Det er i hvert fald, hvad byens borgmester Thor fortæller folk i byen. Han siger, at der hersker mørke kræfter i skovene omkring Primus. En morgen kommer der to fremmede børn til byen. Hvor kommer de fra? Hvem er de? Og hvad gør man, når der nu er for mange mennesker i byen? Der er kun én mulighed. Børnene må slås ihjel. Forlaget Gyldendal. Pris 189, –

Anmeldelser:

Lektør Inge Lykke: Det er en rigtig god fortælling, hvor spændingen holder hele vejen igennem. “Det Onde” og frygt gennemsyrer hele bogen. Bogen kan varmt anbefales. En rigtig god start på en ny ikke så svær fantasyserie.

Bogblogger.dk: Selvom jeg ikke rigtig lærer personerne at kende på bogens kun 61 sider, vil jeg gerne læse mere om dem. Man bliver nysgerrig på, hvorfor der kun må bo 999 indbyggere i byen. Og selvom det afsløres, hvem nogle af de onde måske er, er det endnu uafklaret, hvorfor de er blevet onde. Tegningerne i bogen er flotte og passer godt til historien. Teksten smyger sig flere gange langs med tegningerne og det ser fedt ud.

Portfolio Details  

 • Forlag

  Gyldendal

 • Pris

  189,-

 • Antal sider

  61

 • Illustrator

  Rebecca Bang Sørensen