musik

Gennem årene har jeg spillet over 75 koncerter – blandt andet med følgende:


Stoned Society

Aktive år: 2007-2011
Genre: Pop rock tilsat progressive elementer.
Funktion: Vokal og keys

”Energien sprang straks i ørerne, og jeg synes, at de har en fed lyd” – Mattias Kolstrup, Dúné

Fra vores pressemeddelelse:
Når isbjergene smelter, ændres havene. Når lande sammenlægges, ændrer verden sig. Når forskellige musikgenrer mødes, brydes lydbilledet og skaber ny vækst, nye tider. Denne form er gruppen Stoned Society meget bevidst omkring – selv om det musikalske udtryk kommer helt af sig selv – bare ved at gruppens medlemmer mødes. Stoned Society består af fire 18-20-årige gutter, med hver sin musikalske baggrund: Pop, metal, folkemusik og jazz. Og det er disse baggrunde, der varsler nye musikstile, selv om alle fire medlemmer af bandet alle sværger til rockens væsen som fundament; hvilket gør, at genren i dag benævnes som progressiv pop rock. Den musikalske genre, som bandet spiller, kommer helt af sig selv, når de fire gutter tørner sammen, idet de ikke vil lade sig begrænse af undergenrer, men derimod håber at kunne åbne op for nogle nye døre, flytte nogle grænser og finde et unikt, musikalsk udtryk.

Links:
SoundCloud
Youtube

Input

Aktive år: 2011 – 2012
Genre: Rock rap tilsat spoken word.
Funktion: Vokal

Fra pressemeddelelse:
Musikken er mere alternativ, end man er vant til indenfor rock genren. Blandt andet grundet bassisten der ofte kører en selvstændig, dominerende melodi i stedet for bare at lave bundfyld. Guitaristen der laver fornyende men samtidig catchy riffs, som der ofte bliver smækket nogle mystiske effekter på. Trommeslageren der spiller uhyre tight og har mod på at improvisere i stor stil, da han er vant til at spille indenfor jazz-verdenen. Og sidst men ikke mindst – forsangerens anderledes og rå stemme som han bruger til at udtrykke sine tekster fyldt med ironi og kritik af det moderne menneske. Med alt dette forenet er der ingen chance for at forudsige, hvad man kan forvente at opleve af bandet – hverken i studie eller i livesammenhænge.

Links:
SoundCloud
Youtube

Døden Hedder Karsten

Aktive år: 2013 – 2015
Genre:  Komedie rock
Funktion: Guitar og vokal

Fra vores pressemeddelelse:
”Døden hedder Karsten er et revolutionært overklasse band, der er kommet til Danmark for at redde menneskeheden.
Kort sagt: Alt bliver i dag taget for seriøst så lad os da lege lidt! Og ja, der er mening bag galskaben.”
Morten Ahlburg har spillet i diverse bands i over 10 år, og han mener at musikbranchen i dag bliver taget for seriøst. Derfor dannede han bandet Døden hedder Karsten med sin kæreste Clara-Amalie Vorre-Grøntved. Clara-Amalie har en bachelor i  dramaturgi, studerer nu litteraturhistorie og har en lang erfaring indenfor skuespil. Disse to menneskers evner skaber tilsammen en sjov, spændende og eftertænksom stemning, som bare skal opleves. Bandets “trommeslager” er intet ringere end et Roland-keyboard . Dette er med til at forstærke det komiske aspekt i Døden hedder Karsten’s univers.

Links:
Facebook
Youtube
SoundCloud

1385109_226766717500136_853369283_n

[/column] [/row]

To Be Announced

Morten Ahlburg

Genre: Satirisk/komedie singer-songwriter og hip-hop

Dette har egentlig altid været nogle side projekter for mig.

[/column] [/row]

Nødblus